HondenPage baasje Frank & Billy

Over Frank & Billy

honden foto van Frank & Billy Graag wil ik me eventjes voorstellen.

Ik ben Billy, een rasechte reu (beige zwart masker) mopshond (pug). Een stamboom heb ik jammer genoeg ook niet, maar mijn baasje vind me ook leuk zonder stamboom. Ik ben geboren in Oevel op 25 april 2009 en kom uit een nestje van 4 pups, waarvan ik de kleinste spruit van was en als enigste ging spelen met mijn toekomstig baasje die mij uiteindelijk zonder twijfelen adopteerde. De kennelverantwoordelijke is me op 11 juni 2009 komen brengen bij mijn baasje Franky, waar ik tot op heden nog een hondenleventje geniet. Ik heb een microchip in men nekje links, geregistreerd bij ABIEC-BVIRH met als code 528246000280163, waardoor ik niet lang verloren kan lopen en weer bij mijn baasje gebracht kan worden. :-)

Mijn eerste dierenarts waar ik de eerste spuitjes van gekregen heb heet Jantina Bruurs die haar praktijk in Arendonk heeft. Later ben ik bij een andere dierenarts dichter bij huis mijn spuitjes gaan halen en tot op heden is dat nog altijd Erik Hoet die zijn praktijk in Turnhout heeft. Nu ik berhuist ben naar Brecht, heb ik een andere lieve dierenarts.

Toen ik 6 maanden oud was ben ik een paar maanden gaan trainen met mijn baasje in de hondenschool De Liereman in Oud-Turnhout, maar wegens tijdsgebrek van mijn baasje ben ik daar al vroeg mee moeten stoppen na de basisopleiding. Nu kan ik wel gehoorzaamheids dingentjes, maar wedstrijden mee doen kan ik niet. Misschien dat ik ooit nog terugkeer daar naartoe.

Voila, nu kennen jullie me een beetje en veel plezier op mijn profiel hier op hondenpage. Wil je meer weten over mijn baasje, ga dan eens snel kijken op zijn persoonlijke website: http://www.familie-delwicheferrari.tk.

Blafjes en pootjes,
Billy

Krabbels aan Frank & Billy


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Frank & Billy heeft 30 ontvangen.

Berichten en online status
Frank & Billy was voor het laatst online 12 jaar, 3 dagen, 22 uur, 20 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^